Unieke Ondernemers Workation

Ben jij klaar voor drie dagen volledige aandacht voor jou en jouw bedrijf, (net)werken met andere ondernemers en een hoop plezier maken? Meld je dan aan voor ROELs Ondernemers Workation!

Roels ondernemers workation

Wat is ROELs ondernemers workation precies?

Drie dagen lang plezier maken, lachen, sparren met andere ondernemers en verbinden met jezelf en je bedrijf. Dit doen we door avontuurlijke en creatieve activiteiten, spelletjes, masterclasses en toffe uitdagingen waarmee al je zintuigen worden geprikkeld. Hierdoor raak jij weer in verbinding met je eigen ondernemersdromen en je bedrijf.

Je zult in de watten worden gelegd met heerlijk eten en drinken en wordt even helemaal ontzorgd. Deze dagen zijn een waardevol cadeau aan jezelf als ondernemer maar ook als persoon, om je weer te laten voelen wie jij echt bent, waar je staat met je bedrijf en waar je naartoe wilt groeien en waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Overal is aan gedacht, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: JIJ en jouw onderneming!

Roels ondernemers workation
Roels ondernemers workation (2)
Roels ondernemers workation (2)
ROELS Ondernemers Workation
Roels ondernemers workation
Roels ondernemers workation

Inhoud Ondernemers Workation

De driedaagse kan plaatsvinden doordeweeks of in het weekend. De eerstvolgende ondernemers workation staat gepland voor:

 • dinsdag 14 juni tot en met donderdag 16 juni 2022.
 • dinsdag 2 augustus tot en met donderdag 4 augustus 2022.
 • dinsdag 11 oktober tot en met donderdag 13 oktober 2022.

Hoe ziet de workation eruit?
 • Drie inspirerende dagen inclusief het uitbreiden van je netwerk
 • Er wordt collectief gewerkt aan universele thema’s die spelen bij ondernemers, dit kan door middel van masterclasses, sparsessies of 1-op-1 gesprekken
 • Dagelijkse een mooi programma waarbij je zelf de keuze hebt om deel te nemen
 • Je wordt ook culinair verwend tijdens de driedaagse. Alle dagen (vegetarisch) ontbijt, lunch, middagsnack, diner en avondsnack inbegrepen. Je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie, thee en sap. Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te focussen op jezelf en jouw bedrijf
 • Twee overnachtingen op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk. Waarbij je een keuze hebt of je alleen of op een (tweepersoons) gedeelde kamer slaapt.

Vanuit rust naar nieuwe inspiratie aan je bedrijf werken, zonder daarbij jezelf te vergeten. Het is een weekend om samen te verbinden met andere ondernemers, te groeien en plannen te maken voor je bedrijf. Je kunt je ideeën uitwerken en onderdelen van workshops of een programma testen met een groep ondernemers die elkaar inspireert en met elkaar meedenkt. We kunnen elkaar bijvoorbeeld helpen met marketing om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en we kunnen elkaar helpen om lastige knopen door te hakken.

Deze ondernemers workation start op dinsdagochtend om 11.00 uur en eindigt op donderdagmiddag 16.00 uur

Mooi gevarieerd programma tussen (net)werken, ontspannen en plezier maken

Deze driedaagse staat in het teken van rust, plezier, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk de ontwikkeling voor je bedrijf. Het verblijf is inclusief twee overnachtingen op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk. Tijdens deze dagen wordt er gezorgd voor gevarieerde maaltijden en snacks die we samen bereiden. 

Wat levert deze workation jou op?

 • Doordat je even uit je eigen drukke ratrace stapt krijg je de ruimte voor nieuwe inzichten en inspiratie, zodat je weer rust in je lijf krijgt/ zodat je batterij weer is opgeladen.
 • Er ontstaat een mooie verbinding met andere ondernemers omdat je met gelijkgestemden samen bent.
 • Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie, het maken van je visionboard hoe je verder kunt met je leven.
 • Je hebt een visionboard met jouw ondernemersdroom
 • We bepalen welke eerste stap jij gaat zetten om je ondernemersdroom te realiseren.
 • Je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach en je ogen glimmen weer.
 • Het is de perfecte combinatie van een ontspannende workation waarin je jezelf en je bedrijf weer ontdekt én de luchtigheid en gezelligheid van de spellen die gespeeld worden.
 • Er wordt gezorgd voor veiligheid binnen de groep door een doordachte opbouw in het programma, waardoor er geen drempel is om jezelf te zijn. Door samen te zijn krijgt je nieuwe inzichten, leg je nieuwe contacten met andere ondernemers en kunnen er mooie samenwerkingen en kansen ontstaan. 

Kortom: Na deze driedaagse ben je weer helemaal opgeladen, heb je een hoop plezier gehad en ben je vol nieuwe inspiratie om de vervolgstappen te zetten binnen jouw bedrijf

Wauw wat een ervaring het Ondernemersweekend van Regie Over Eigen Leven. Ik ben al 12 jaar ondernemer en mijn dagen vliegen voorbij. Een weekend samen met 16 andere ondernemers werken aan je bedrijf, verbinden, lekker eten, lol maken, leren van elkaar en van jezelf! Elke ondernemer zou zichzelf zo’n ondernemersweekend minimaal jaarlijks cadeau moeten geven. Roel en zijn team hebben dit weekend perfect georganiseerd, begeleidt en ingevuld! Mooie balans tussen leren en lol maken

Renate Termaat

Cloudtraffic

Wederom een ROEL workation weekend wat zal blijven hangen. Ik had geen verwachtingen wat ik kon verwachten. Het weekend stond voor verbinding, ontwikkeling, sparren en leren. Wat een mooie combi van al die elementen. Het eten, de workshops en de algehele sfeer waren top. Iedere ondernemer zou zichzelf elk jaar zo’n weekend moeten gunnen, terug naar de essentie. Roel en team bedankt voor wederom een geweldig weekend

Marleen Klijs

Natural Power Coaching

Als je net als ik niet direct van groepsactiviteiten houdt, maar toch zin hebt in een fijn weekend met toffe andere ondernemers, dan kan ik je zeker aanraden om met het ondernemersweekend van ROEL mee te gaan. De communicatie vooraf is heel duidelijk, je zit op een prachtige locatie, wordt perfect verzorgd en daarnaast is er veel ruimte om je eigen gang te gaan. Niets moet, alles mag. Roel en zijn team weten als geen ander een veilige, gezellige en verbindende sfeer neer te zetten, echt goud waard. Ik heb een heerlijk weekend gehad, dankjewel daarvoor Roel en het team.

Mirjam Hegger

Podcast Expert

Ja vertel mij meer...

Roel

Coach die je laat dromen

NLP, transformatie coach, Loopbaancoach i.o. , Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

Telefoon

+31 31 6 238011

×