Ont-moeting retraite Nederland

Hoe fijn zou het zijn als je even niks moet? De boel even de boel laten? Zodat er ruimte ontstaat om weer jezelf te ontmoeten en je opnieuw kan kennismaken met jezelf. Ben jij klaar voor deze retraite : De Ont-moeting driedaagse retraite Nederland:. 

Wat is ROELS Ont-moeting driedaagse precies?

Drie dagen lang plezier maken, lachen en jezelf weer ontmoeten. Dit doen we door avontuurlijke en creatieve activiteiten en toffe uitdagingen waarmee al je zintuigen worden geprikkeld. Hierdoor ontmoet jij jezelf weer en raak jij weer in verbinding met jezelf en zal je jouw koers (her)ontdekken voor de rest van je leven.

Je zult in de watten worden gelegd met heerlijk eten en drinken en je wordt even helemaal ontzorgd. Deze dagen zijn een waardevol cadeau aan jezelf, om je weer te laten voelen wie jij echt bent en te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen. 

Overal is aan gedacht, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: JIJ!

Ont-dekking driedaagse retraite
Roels verdiepingsretraite
ontmoeting retraite regie over eigen leven
Retraite nederland Regie over eigen leven
ontmoeting retraite

Inhoud Ont-moeting retraite Nederland

De retraite Nederland driedaagse kan plaatsvinden doordeweeks of in het weekend. De eerstvolgende Ont-moeting retraite staat gepland voor:     

 • Midweek van 13 juni tot en met 15 juni 2023. (nog maar 4 plekken beschikbaar.) *
 • Weekend van 8 september tot en met 10 september 2023. (nog maar 5 plekken beschikbaar.) *
 • Weekend van 27 oktober juni tot en met 29 oktober 2023. (nog plaats beschikbaar.) *

* sterretje betekent dat de early bird prijs nog geldig is. Één maand voor aanvang van de retraite vervalt de early bird prijs en gaat de reguliere prijs van start.

Mocht je liever voor een andere data gaan kijk ook eens op de pagina van de ont-dekking driedaagse retraite voor de mogelijkheden.

 

 

Hoe ziet ROELS Retraite Nederland eruit?

  • Drie magische levensveranderende dagen metpersoonlijke transformatieprocessen
  • Er wordt collectief gewerkt aan universele thema’s die spelen in de groep waarin ieder zijn eigen persoonlijke stukken transformeert
  • Dagelijkse begeleide meditatie en yoga
  • Heel veel diepgaande en verbindende gesprekken met gelijkgestemden
  • Culinaire verwennerij: alle dagen (vegetarisch) ontbijt, lunch, tussendoortje, diner en borrelhapje inbegrepen. Je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie, thee en sap. Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te focussen op je eigen proces
  • Twee overnachtingen op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk (Achterhoek, Gelderland). Waarbij je een keuze hebt of je alleen (meerprijs) of op een (tweepersoons) gedeelde kamer slaapt

Ben jij altijd druk en onderweg? En is het dan nu echt even tijd voor jou zodat je even niks moet? Wil je ook mee met deze driedaagse en ervaren hoe fijn is het om samen herinneringen te maken en dit samen te delen. En ook om jezelf te ontmoeten,  ook nieuwe mensen te ontmoeten en om je samen te laten inspireren. Tijdens deze ont-moeting driedaagse laten je weer herinneren wie je werkelijk echt bent. Je zal ervaren hoe het is om in verbinding, blijheid, chillheid en rust te leven.

We starten de eerste dag om 13:00 uur met een gezamenlijke lunch en eindigen dag 3 rond 17:30 uur.

Investeer in jezelf door dit avontuur aan te gaan dit is het allermooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Laat mij je meenemen op jouw avontuur.

Ont-dekkings retraite nederland ROEL

Wat levert deze retraite Nederland je op?

 • Doordat je even uit je eigen drukke ratrace stapt krijg je de ruimte voor nieuwe inzichten en wordt je batterij weer opgeladen.
 • Het samenzijn met gelijkgestemden zorgt voor magie en bijzondere momenten van (h)erkenning.
 • Je stapt uit je comfortzone, waardoor je in je dagelijks leven nog meer jezelf durft te zijn
 • Je wordt je bewust van wat jouw belemmerende overtuigingen zijn en hoe je daar mee omgaat
 • Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie, gesprekken en andere oefeningen en activiteiten.
 • Je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach en je ogen glimmen weer

 • Er wordt gezorgd voor veiligheid binnen de groep door een doordachte opbouw in het programma, waardoor er geen drempel is om jezelf te zijn. Door samen te zijn krijg je nieuwe inzichten, nieuwe vriendschappen en maak je verbinding met gelijkgestemden. Je voelt je niet meer alleen in je verhaal, je voelt steun bij elkaar en je voelt de magie ontstaan en je durft helemaal jezelf te zijn in een veilige omgeving.
 • Terwijl je aan jezelf werkt kom je ook tot rust door de natuurrijke omgeving en het ‘even niets moeten’
 • Kortom, dit is de perfecte combinatie van een ontspannende retraite Nederland waarin je jezelf weer ontdekt én de luchtigheid en gezelligheid van de activiteiten waardoor je je weer even kind voelt.

  Wat een unieke ervaring! Ik ging er zonder verwachtingen en met enige twijfel heen, maar ben blij dat Roel de tijd voor me heeft genomen en ik zelf die stap heb gezet om deel te nemen. Het was zeer bijzonder om mee te maken, mooie mensen, fijne momenten, lekker, gezond eten en een prachtig team.
  Niet veel stilte, maar leuke opdrachten, diepzinnige gesprekken, eenheid en samenhorigheid. Met een lach en traan afgesloten en drie dagen beleefd om nooit meer te vergeten 💚 ROEL nogmaals dank!

  Wendy Meertens

  Mijn ervaring met Roel en zijn team is echt geweldig! In het begin vond ik het erg spannend maar uiteindelijk ben ik zo blij dat ik deze driedaagse retraite heb gedaan. Het heeft mij veel liefde, rust en mooie inzichten gegeven. Dankbaar voor deze mooie dagen op een mooie plek met hele mooie mensen. Alle liefs voor Roel en zijn team.

  Miranda Stolwijk

  Elk moment had iets magisch en de balans tussen de activiteiten maakte precies datgene los waar ik zelf niet altijd bij kon. Een samengestelde groep dat alle elementen bevatte om volledig naar binnen te kunnen treden, raakte elke gevoelige snaar. Hierin ontstond een ontzettend fijn moment met Roel, wat weer bevestigde wie ik ben en wil zijn. De goede zorgen, de liefde, de ruimte en veiligheid dat gaande vanzelfsprekend werd, maakt dat deze driedaagse tot in de puntjes is verzorgd! 

  Max Burger

  Team ROEL

  Roel

  Coach die je laat dromen

  NLP, transformatie coach, Loopbaancoach i.o. , Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

  .

  Roel en zijn team geven retraites en workations in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak en meer! 

  Gratis kennismakingsgesprek

  Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op om ons kennismakingsgesprek af te stemmen.

  Naam(Vereist)
  Mag contact opnemen(Vereist)
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Telefoon

  +31 31 6 238011

  ×